Output Triple 200W 5V12V24V Peralatan Daya

Katrangan singkat:

Pasokan listrik output Huyssen kalebu 40 Watt nganti 600 Watt, voltase output saka 5 VDC nganti 48VDC utawa luwih dhuwur. Kasedhiya output dobel, output telung, lan output kotak, nampa kustomisasi.

Akeh aplikasi & peralatan elektronik mbutuhake macem-macem voltase kanggo nyuplai macem-macem sirkuit internal. Iki bisa ngirit wektu, papan, lan dhuwit ing sawetara aplikasi, hubungi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Suplai Daya Tegangan Output Voltage Huyssen 5V 12V24V

• Input AC Universal / Jangkauan lengkap

• tahan input gelombang 300VAC kanggo 5 detik

• Proteksi: Sirkuit cendhak / Overload / Over voltase / liwat arus

• Cooling kanthi konveksi udara gratis

• Efisiensi tinggi, umur dawa lan linuwih

• Kabeh nggunakake kapasitor elektrolitik umur 105 ° C

• Suhu operasi sing dhuwur nganti 70 ° C

• Indikator LED kanggo urip

• 100% tes burn-in lengkap

• garansi 2 taun

200W multi output (4)

Spesifikasi:

Model 

HSJ-200-361205

HSJ-200-241205

Tegangan Output DC

5V

12V

`36V

`5V

12V

`24V

Dinilai Output Saiki

4A

3A

4A

5A

5

5A

Tripple lan Noise

80mVp-kaca

120mVp-p

300mVp-p

80mVp-kaca

120mVp-p

2000mVp-p

Stabilitas Iniet

± 0,5%

± 1%

± 1%

± 0,5%

± 1%

± 1%

Tegangan Toleransi

± 1%

± 10, `5%

± 10, `5%

± 2%

± 6%

± 6%

DC Output Power

200W

200W

Efisiensi

86%

83%

Range sing bisa disetel kanggo Tegangan DC

`+10, -5%

± 10, -5%

Range Tegangan Input AC

90 ~~ 264VAC 47 ~ 63Hz; 240 ~ 370VDC

Input Saiki

2.5A / 115V 1.25A / 230V

AC Inrush Saiki

Saiki Kadhemen: 30A / 115V, 60A / 230V

Saiki bocor

<1mA / 240VAC

Perlindhungan kakehan

105% ~ 150% Jinis: Foldback Watesan Saiki, Reset: Auto Recovery

Liwat Proteksi Voltase

YES

Perlindhungan Suhu Dhuwur

YES

Koefisien Suhu

± 0,03% / ℃ (0 ~ 50 ℃)

Miwiti, Munggah, Tahan wektu

800ms, 50ms, 16ms / 115VAC; 300ms, 50ms, 80ms / 230VAC

Geter

10 ~ 500Hz, 2G 10min, / 1motor, total 60 menit, Saben sumbu

Tahan Tegangan

I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG: 0.5KVAC

Resistensi Isolasi

I / PO / P, I / P-FG, O / P-FG: 100M Ohm / 500VDC / 25 ° C / 70% RH

Suhu kerja lan asor

`-10 ℃ ~ + 60 ℃ (Waca Cutting Derating Output), 20% ~ 90% RH

Suhu Storage lan asor

`20 ℃ ~ + 85 ℃, 10% ~ 95% RH

Ukuran Sakabèhé

142 * 90 * 40mm

Bobot

0,9 kg

CATHETAN

1. Kabeh paramèter sing ora kasebut khusus diukur ing input 230VAC, mbukak peringkat lan suhu sekitar 25 ° C.
2. Ripple & swara diukur ing bandwidth 20MHz kanthi nggunakake kabel kawat twisted 12 "sing diakhiri karo kapasitor paralel 0.1uf & 47uf.
3. Toleransi: kalebu nyiyapake toleransi, regulasi garis lan peraturan beban.

 

Aplikasi:

Peralatan kontrol industri, peralatan terminal swalayan, peralatan medis, peralatan komunikasi, produk animasi, konsol game, peralatan kecantikan, lsp.

Proses produksi

_1033533
_1033546
1200W 2
huyssen burn in test
测试
power supply packing 500

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita