PRODUK FITUR

  • 2 factories 6 offices2 factories 6 offices

    Kantor Pabrik

    2 pabrik 6 kantor
  • 30+ international certification30+ international certification

    Pakurmatan

    30+ sertifikasi internasional
  • All of our products are engineered to meet worldwide safety standards.All of our products are engineered to meet worldwide safety standards.

    Kualitas

    Kabeh produk dirancang kanggo memenuhi standar keamanan ing saindenging jagad.
  • Focus on R&D and manufacturing in the power supply industry for 15 years.Focus on R&D and manufacturing in the power supply industry for 15 years.

    Pengalaman Kita

    Fokus karo R&D lan manufaktur ing industri suplai listrik suwene 15 taun.

Babagan Kita

  • company img1
  • company img2
  • company img3

Madeg ing taun 2011, tenaga Huyssen duwe komitmen dadi panyedhiya solusi daya sing luwih apik. Jalur produksi kita kalebu pasokan listrik AC-DC, pasokan listrik DC daya tinggi, Adaptor daya, Pangisi daya cepet, total 1000+ model.

Kabeh produk dirancang kanggo memenuhi standar keamanan ing saindenging jagad. Kontrol kualitas lan proses diasuransiake nggunakake macem-macem sampling statistik lan teknik analisis ing siklus produksi. Kajaba iku, kabeh produk kudu lulus tes burn-in lan otomatis kanthi otomatis sadurunge dikirim. Kita duwe rong basis produksi, siji ing Shenzhen lan liyane ing Dongguan, kanthi pengiriman tepat waktu.

WILAYAH APLIKASI

Napa Pilih Kita

1. Kita duwe lini produk pasokan listrik lengkap, saka 5 watt adaptor daya nganti 100.000 watt pasokan listrik sing bisa diprogram.
2. Spesifikasi lengkap, tim R&D sing kuat, ndhukung kustomisasi khusus. Kita menehi solusi listrik sing bisa ditindakake.
3. Tanggepan cepet marang pelanggan, bukti wektu, pengiriman cepet.