Babagan Kita

Profil Perusahaan

/about-us/
company img9
company img8
company img2

Edidhukung ing taun 2011, kekuwatan Huyssen nduweni komitmen dadi panyedhiya solusi daya sing luwih apik. Jalur produksi kita kalebu pasokan listrik AC-DC, pasokan listrik DC daya tinggi, Adaptor daya, Pangisi daya cepet, total 1000+ model.

Tenaga Huyssen bisa nyedhiyakake sumber daya berkualitas tinggi, bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi kalebu peralatan elektronik, manufaktur, mesin, kontrol proses, otomatisasi pabrik, proses kimia, telekomunikasi, sistem monitoring, audio, riset ilmiah, aerospace , Mobil EV, jaringan, lampu LED, lsp. Penyetor listrik kita bisa dipercaya nggunakake jangka panjang, fungsionalitas. Sanajan biaya minangka bagean penting, nanging linuwih sing mbedakake produk sing pancen unggul.

Saiki, pasokan listrik anti banyu IP67, nutupi 12W nganti 800W, kanthi sertifikasi keamanan lengkap, bisa digunakake ing macem-macem lampu LED njero ruangan & ruangan.

Ganti pasokan listrik, nutupi 12W nganti 2000W sing nganggo papan sirkuit sing apik lan kinerja sing apik, bisa ditrapake kanggo piranti cerdas, manufaktur, mesin, industri, lampu, lsp. Pasokan listrik DC, kalebu saka 1500W nganti 60000W. Kita ndhukung daya sing luwih dhuwur lan spesifikasi khusus liyane kanthi kinerja sing unggul, operasi sederhana, rega sing cukup kompetitif.

Pangisi daya cepet PD konsumen, sawetara model nggunakake teknologi gallium nitride (GaN), nyadari "ukuran mini, kekuwatan gedhe", nyukupi kebutuhan pelanggan lelungan bisnis saben dina lan portebel.

Pengalaman Kita

Fokus ing R&D lan manufaktur ing industri pasokan listrik sajrone 15 taun

Kantor Pabrik

2 pabrik 6 kantor 

pakurmatan

30+ sertifikasi internasional

Kabeh produk dirancang kanggo memenuhi standar keamanan ing saindenging jagad. Kontrol kualitas lan proses diasuransiake nggunakake macem-macem sampling statistik lan teknik analisis ing siklus produksi. Kajaba iku, kabeh produk kudu ngliwati test burn-in sing ketat lan otomatis sadurunge dikirim. Kita duwe rong basis produksi, siji ing Shenzhen lan liyane ing Dongguan, kanthi pengiriman tepat waktu.

Salajengipun, tenaga Huyssen uga nawakake layanan desain supaya bisa nyukupi kebutuhan khusus para pelanggan. Yen sampeyan ora bisa nemokake model sing cocog saka katalog, tim R&D sing berpengalaman bisa ngrancang pasokan listrik sing digawe khusus kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan. Liwat 22 taun pengalaman desain R&D ing industri pasokan listrik, kita nawakake solusi total kanggo sampeyan lan pengin dadi mitra tenaga jangka panjang.