Warta

  • Huyssen Outdoor Team Building–Rafting Activity

    Bangunan Tim Luar Ruangan Huyssen – Kegiatan Rafting

    Kanggo nyetel tekanan kerja, nuwuhake semangat, tanggung jawab, lan swasana kerja sing nyenengake, nambah budaya budaya amatir karyawan, ningkatake kesejahteraan perusahaan, lan ningkatake komunikasi lan interaksi antarane karyawan, Huyssen Power nganakake bangunan kelompok rafting ...
    Waca liyane
  • Huyssen Power’s ultra-thin power supplies

    Sumber daya listrik tipis Huyssen Power

    Pasokan listrik bukti ultra-tipis Huyssen Power ngasilake seri anyar 800W. Catu daya anti banyu ultra tipis LED, amarga jenenge menehi, lancip lancip banget, sing bisa adaptasi karo papan instalasi sing luwih cilik; anti banyu, pasokan listrik sing luwih dhuwur ing ...
    Waca liyane
  • Huyssen’s waterproof power supplies with high PFC

    Sumber daya listrik anti banyu Huyssen kanthi PFC dhuwur

    Pasokan listrik anti banyu PFC Huyssen kalebu listrik saka 150 Watt nganti 600W. Voltase output bisa 5V, 12V, 24V, 30V, 36V, 48V, lsp. Iki dikemas ing kenceng, tahan banyu, bledug, kandang kanthi rating IP67 sing die mati. Input lan output liwat kelenjar kabel sing disegel, konektor bunder ...
    Waca liyane
  • High Voltage Power Supplies for Electron Beam Market

    Pasokan Daya Tegangan Dhuwur kanggo Pasar Beam Elektron

    Pasokan Daya Tegangan Dhuwur kanggo laporan riset Pasar Beam Elektron nyinaoni status pasar, lanskap persaingan, ukuran pasar, pangsa, tingkat pertumbuhan, tren mangsa ngarep, driver pasar, kesempatan, tantangan Tujuan utama laporan iki yaiku supaya pangguna ngerti pasar ing syarat-syarat ...
    Waca liyane
  • DIN Rail powerw supply market 2021 increasing demand

    Pasar suplai tenaga DIN Rail 2021 saya akeh

    Pasokan listrik rel DIN adhedhasar serangkaian standar sing digawe dening Deutsches Institut fur Normung (DIN), sing minangka organisasi standar nasional ing Jerman. Pasokan listrik iki minangka arus bolak-balik (AC) menyang trafo arus (DC) langsung ing macem-macem kisaran. Pangguna pungkasan bisa uga ...
    Waca liyane
  • Programmable DC power supply market in 2021

    Pasar catu daya DC sing bisa diprogram ing taun 2021

    29 April 2021, New York, USA: Industrial and Research Corporation nyakup laporan paling anyar babagan "Global Programmable DC Power Supply Market 2021-2028 ″ ing katalog laporan riset pasar. Pasar catu daya DC sing bisa diprogram wis dipérang manèh supaya para pamiarsa bisa ...
    Waca liyane
  • The role of capacitors in power supply

    Peran kapasitor ing pasokan listrik

    Kapasitor bisa digunakake kanggo ngoper pasokan listrik kanggo nyuda swara riak, ningkatake stabilitas pasokan listrik lan tanggap sementara, nanging ana macem-macem jinis, ayo bareng-bareng ndeleng. Jinis Kapasitor kapasitor bisa dipérang dadi kapasitor chip lan kapasitor plug-in ...
    Waca liyane
  • Hydrogen oxygen machine power supply

    Pasokan listrik mesin oksigen hidrogen

    Mesin oksigen hidrogen minangka salah sawijining peralatan energi sing nggunakake teknologi banyu elektrolit kanggo ngekstrak gas hidrogen lan oksigen saka banyu. Hidrogen digunakake minangka bahan bakar lan oksigen digunakake kanggo ndhukung pembakaran. Iki bisa ngganti asetilena, gas, gas cair lan gas karbonase liyane. Wis pariwara ...
    Waca liyane
  • 2021 Thank-you meeting

    2021 Matur suwun

    Tanggal 31 Maret 2021, iki ulang taune Huyssen Power. Kanggo ngucapake matur nuwun marang dhukungan pelanggan lan muji karyawan Huyssen Power amarga pakaryan sing luar biasa, kita nganakake rapat matur nuwun ing Distrik Longhua, Shenzhen. Matur nuwun wis teka kabeh lan meneng wae ndhukung ...
    Waca liyane