Warta

  • The role of capacitors in power supply

    Peran kapasitor ing pasokan listrik

    Kapasitor bisa digunakake kanggo ngoper pasokan listrik kanggo nyuda swara riak, ningkatake stabilitas pasokan listrik lan tanggap sementara, nanging ana macem-macem jinis, ayo bareng-bareng ndeleng. Jinis Kapasitor kapasitor bisa dipérang dadi kapasitor chip lan kapasitor plug-in ...
    Waca liyane
  • Hydrogen oxygen machine power supply

    Pasokan listrik mesin oksigen hidrogen

    Mesin oksigen hidrogen minangka salah sawijining peralatan energi sing nggunakake teknologi banyu elektrolit kanggo ngekstrak gas hidrogen lan oksigen saka banyu. Hidrogen digunakake minangka bahan bakar lan oksigen digunakake kanggo ndhukung pembakaran. Iki bisa ngganti asetilena, gas, gas cair lan gas karbonase liyane. Wis pariwara ...
    Waca liyane
  • 2021 Thank-you meeting

    2021 Matur suwun

    Tanggal 31 Maret 2021, iki ulang taune Huyssen Power. Kanggo ngucapake matur nuwun marang dhukungan pelanggan lan muji karyawan Huyssen Power amarga pakaryan sing luar biasa, kita nganakake rapat matur nuwun ing Distrik Longhua, Shenzhen. Matur nuwun wis teka kabeh lan meneng wae ndhukung ...
    Waca liyane
  • Classification of switching power supply

    Klasifikasi sumber daya ngalih

    Ing bidang teknologi pasokan listrik, masarakat nggawe piranti elektronik sing gegandhengan lan teknologi konversi frekuensi sing bisa diganti. Kalorone promosi kanggo ningkataké pasokan listrik sing ganti dadi cahya, cilik, lancip, swara sithik, linuwih, kanthi tingkat tuwuh luwih ...
    Waca liyane
  • Main applications of power adapter

    Aplikasi utama adaptor daya

    Adaptor listrik minangka piranti konversi pasokan listrik kanggo peralatan elektronik portebel cilik lan peralatan elektronik. Miturut jinis output, bisa dipérang dadi jinis output AC lan jinis output DC; miturut mode sambungan, bisa dipérang dadi adaptor listrik sing dipasang ing tembok lan ...
    Waca liyane
  • Main features of Programmable power supply

    Fitur utama sumber daya Programmable

    Catu daya standar sing bisa diprogram bisa ngasilake voltase frekuensi industri kanthi daya dhuwur sing stabil lan sinyal saiki kanthi amplitudo, frekuensi lan sudut fase sing bisa disetel. Utamane digunakake kanggo tes lan verifikasi arus, voltase, fase, frekuensi, lan meter tenaga; bisa uga digunakake ...
    Waca liyane
  • What will happen if charger charge for a long time?

    Apa sing bakal kedadeyan yen pangisi daya charger suwe?

    Kanggo ngirit masalah, akeh wong sing jarang nyisihake charger sing dipasang ing amben. Apa ana karusakan yen ora suwe nyopot pangisi daya? Wangsulane ya, bakal ana efek samping ing ngisor iki. Nyepetake umur layanan Pangisi daya kalebu komponen elektronik. Yen ...
    Waca liyane
  • Huyssen MS Series power supply automatic test system

    Sistem uji otomatis suplai daya Seri Huyssen MS Series

    Sistem tes pasokan daya seri Huyssen Power MS minangka sistem tes otomatis sing trep lan praktis sing dirancang kanggo pengembangan pasokan listrik lan syarat tes produksi. Bisa ngukur parameter teknis modul pasokan listrik utawa produk tenaga listrik liyane, evaluasi ...
    Waca liyane
  • AC/DC power supply used in charging pile test system

    Pasokan listrik AC / DC digunakake ing ngisi sistem tes tumpukan

    Ing sistem tes tumpukan pengisian, dipérang dadi sistem uji tumpukan pangisi daya DC lan sistem uji tumpukan pangisi daya AC kanggo memenuhi syarat uji coba tumpukan sing beda. Pambuka sistem: Sistem uji coba tumpukan Huyssen Power DC ndhukung debugging online, t ...
    Waca liyane