FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan bisa menehi conto kanggo nyoba?

1-3 potongan conto kasedhiya lan wektu pangiriman biasane 3-5 dina (umume). Sampel pesanan khusus sing adhedhasar produk bakal mbutuhake udakara 5-10 dina. Wektu bukti sampel khusus lan kompleks gumantung karo kahanan sing nyata.

Babagan biaya sampel:

(1) Yen sampeyan butuh conto kanggo mriksa kualitas, biaya sampel lan biaya pengiriman kudu dikenani biaya saka sing tuku.

(2) Sampel gratis kasedhiya nalika dikonfirmasi supaya.

(3) Umume biaya sampel bisa dikembalikan nalika sampeyan dikonfirmasi supaya.

Suwene sampeyan produksi?

Biasane wektu udakara 15-20 dina.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran T / T, 30% T / T sadurunge, saldo 70% mbayar sadurunge dikirim utawa marang salinan BL.

L / C nalika ndeleng uga ditampa.

Apa sampeyan bisa nggawe cetakan anyar kanthi spesifikasi spesifikasi sing dibutuhake?

YA, Kita bisa nggawe ukuran lan spesifikasi sing disesuaikan.

Jam pira normal?

Kanggo produk normal, kita bakal ngirim barang menyang sampeyan sajrone 7-15 dina kerja sawise nampa pembayaran. Kanggo produk khusus, 20-35 dina sawise nampa deposit 30% T / T utawa L / C.

Kepiye kontrol kualitas sampeyan?

Kita duwe tim QC bagean 3 kanggo mriksa saben pesenan yen prelu.

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Sugeng rawuh kersa ngunjungi. Nanging, sajrone epidemi kasebut, sampeyan kudu nggawe deteksi asam Nukleat lan isolasi nalika teka ing China sing butuh wektu suwene. Mula, disaranake para pelanggan lan kanca-kanca sing dikasihi supaya ngunjungi sawise wabah kasebut, lan kita bakal nampani kanthi sanget.

Kepiye cara milih cara pengiriman?

Kanggo pesenan cilik, disaranake sampeyan milih ekspres, kayata DHL, FEDEX, UPS, TNT, lan liya-liyane. Kanggo urutan sing luwih gedhe, disaranake sampeyan milih liwat segara. Yen sampeyan mendesak, sampeyan bisa milih liwat udara. Kita bakal mbantu milih cara pengiriman sing paling efisien miturut sarat detail.

Pengin kerja sama kita?