Ukuran kompak 80W 5V30V Dual Output Switching Power Supply

Katrangan singkat:

Pasokan listrik output Huyssen kalebu 40 Watt nganti 600 Watt, voltase output saka 5 VDC nganti 48VDC utawa luwih dhuwur. Kasedhiya output dobel, output telung, lan output kotak, nampa kustomisasi.

Akeh aplikasi & peralatan elektronik mbutuhake macem-macem voltase kanggo nyuplai macem-macem sirkuit internal. Iki bisa ngirit wektu, papan, lan dhuwit ing sawetara aplikasi, hubungi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Daya Output dobel Huyssen

Input AC Universal: 90-264V

Perlindhungan: Sirkuit cendhak / Overload / Over voltase / liwat arus

Cooling kanthi konveksi udara gratis

Efisiensi tinggi, umur dawa lan linuwih

Kabeh nggunakake kapasitor elektrolit umur 105 ° C

Suhu operasi sing dhuwur nganti 70 ° C

Indikator LED kanggo urip

100% tes burn-in lengkap

Garansi 24 wulan

80 2

Spesifikasi:

MODEL

HSJ-80-1248

HSJ-80-0530

HSJ-80-1212

OUTPUT Nomer OUTPUT

CH1

CH2

CH1

CH2

CH1

CH2

DC VOLTAGE

12V

48V

5V

30V

-12V

12V

SAJI WIWIT

2.5A

1A

3A

2A

2A

5.6A

DAYA RATED

      80W

      80W

      80W

RIPPLE & GOLONGAN

120mVp-p

400mVp-p

80mVp-p

240mVp-p

300mVp-p

120mVp-p

VOLTAGEADJ.RANGE

CH1: 4,75 ~ 5.5V

CH1: 4,75 ~ 5.5V

CH1: 11.5 ~ 15.5V

VOLTAGETOLERAN

± 2,0%

± 6,0%

± 2,0%

± 5,0%

± 4,0%

± 4,0%

LINEREGULASI

± 0,5%

± 1,5%

± 0,5%

± 1,0%

± 0,5%

± 0,5%

LOADREGULASI

± 0,5%

± 3,0%

± 0,5%

± 2,0%

± 3,0%

± 3,0%

SETUP.RISEHOLD.TIME 500ms, 30ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC nalika mbukak
TAHAN WAKTU 80ms / 230VAC 16ms / 115VAC nalika mbukak
INPUT GOLONGAN GOLEK 88 ~ 264VAC 125 ~ 373VDC (Tahan lonjakan 300VAC kanggo 5 detik. Tanpa karusakan)
FREQUENCYRANGE 47 ~ 63HZ
EFISIENSI

84%

79%

82%

AC SAIKI 0,8A / 115VAC 0,55A / 230VAC
INGGRIS SAIKI COLD Start 36A / 230VAC
LEAKAGECURRENT <2mA / 240VAC
NGlindhungi GAMPANG 110 ~ 150% daya output dirating
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Liwat VOLTAGE  YES  YES
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Lingkungan TIMP KERJA -25 ~ + 70 ° C (Waca "Kurva Derating")
KARYA KERJA 20 ~ 90% RH ora kondensasi
HUMIDITAS TEMP STORAGE -40 ~ + 85 ° C 10 ~ 95% RH
TEMPCOEFFICIENT ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) ing output CH1
Geter 10 ~ 500Hz, 5G 10min. 1motor, suwene 60 menit. saben sadawane sumbu X, Y, Z
SAFETY & EMC SAFETYSTANDARDS U60950, TUV EN60950 disetujoni
Tahan VOLTAGE I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG: 0.5KVAC
ISOLATIONRESISTANCE I / PO / P, I / P-FG, O / P-FG: 100M Ohm / 500VDC / 25 ° C / 70% RH
EMISI EMC Kepatuhan EN55022 (CISPR22) Kelas B, EN61000-3-2, -3
KEMALANGAN EMC Kepatuhan EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN61000-6-2 (EN50082-2), level industri abot, kriteria A
QTHERS MTBF 179Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
DIMENSI 88 * 70 * 38mm (L * W * H)
PAKET 0,4Kg; 30PCS / 9Kg

 

Aplikasi:

Peralatan kontrol industri, peralatan terminal swalayan, peralatan medis, peralatan komunikasi, produk animasi, konsol game, peralatan kecantikan, lsp.

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita