Pasokan listrik 8000W DC Dhuwur

Katrangan singkat:

Fitur:

• Nganggo desain layar warna gedhe, tampilan definisi tinggi

• Ripple sithik, swara kurang

• Tegangan terus-terusan lan kahanan kerja saiki sing tetep kanthi otomatis

• Dhukungan sampling jarak jauh, output sing luwih akurat

• Proteksi otomatis OVP / OCP / OPP / OTP / SCP

• Kontrol penggemar sing cerdas, nyuda swara lan ngirit energi


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Nganggo desain layar warna gedhe, tampilan definisi tinggi

• Ripple sithik, swara kurang

• Tegangan terus-terusan lan kahanan kerja saiki sing tetep kanthi otomatis

• Dhukungan sampling jarak jauh, output sing luwih akurat

• Proteksi otomatis OVP / OCP / OPP / OTP / SCP

• Kontrol penggemar sing cerdas, nyuda swara lan ngirit energi

• Fungsi panel ngarep kanggo nyegah kesalahan operasi

• Sasis 19U 2 inci bisa dipasang ing rak

• Dhukungan antarmuka kontrol RS232 / RS485 lan Ethernet

• Desain ikon UI sistem operasi, interaksi manungsa-komputer sing luwih kepenak

• LAN jaringan dual port, nggabungake komisioning siji jaringan nganti pungkasan

High Power 8000W DC power supply (1)

Spesifikasi:

Model

HSJ-8000-XXX

Model (XXX kanggo voltase)

16050

20040

25032

32025

40020

50016

Tegangan Input

Pilihan:

1 Tahap: AC110V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

1 Tahap: AC220V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

3 Tahap: AC380V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

Tegangan Output (Vdc)

160V

200V

250V

320V

400V

500V

Saiki Output (Amp)

50A

40A

32A

25A

20A

16A

Tegangan Output / Saiki bisa diatur

Range output voltase sing bisa disetel: 0 ~ Max Voltage

Output Range saiki sing bisa disetel: 10% saiki maksimal ~ Max Saiki

Yen perlu 0 ~ Saiki maksimal, hubungi pabrik konfirmasi

Daya Output

8000W

Aturan Beban

≤0,5% + 30mV

Ripple

≤0,5% + 10mVrms

Stabilitas sumber daya

≤0,3% + 10mV

Tegangan | Akurasi Tampilan Saiki

Presisi tabel 4 digit: ± 1% + 1 tembung (rating 10% -100%)

Tegangan | Format tampilan nilai saiki

Format tampilan: 0,000 ~ 9999V; 0,00 ~ 99,99V; 0,0 ~ 999,9A;

Ngatasi voltase output

Gawe Proteksi OVP kanthi tingkat + 5%

Suhu Operasi | Asor

Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃; Kelembapan Operasi: 10% ~ 85% RH

Suhu Panyimpenan | Asor

Suhu Panyimpenan: (-20 ~ 70) ℃; Asor panyimpenan: 10% ~ 90% RH

Perlindhungan Suhu Over-Temperature

(75 ~ 85) C.

Mode Disipasi Panas / Mode adhem

Pendinginan udara paksa

Efisiensi

≥88%

Wektu setelan voltase Output wiwitan

≤3S

Perlindhungan

voltase ngisor, voltase liwat, arus cendhak, Proteksi panas banget

Cathetan: yen perlu tambahan Koneksi Reverse & Proteksi kuwalik Polaritas kudu disesuaikan karo pabrik kontak

Kekuwatan Isolasi

Output input: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Output - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit

Resistansi Isolasi

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ.

MTTF

≥50000h

Ukuran / Bobot Bersih

483 * 575 * 135mm, NW: 23.5kg

Fungsi Kontrol Jauh Jauh Analog (Pilihanal)

Fungsi Remote Control (Pilihan)

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal output voltase kontrol & saiki

 

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog kanggo maca-bali voltase output & saiki

 

0-5Vdc / 0-10Vdc analog Ngalih sinyal kanggo ngontrol output ON / OFF

 

4-20mA voltase output kontrol analog analog & saiki

 

RS232 / RS485 Kontrol port komunikasi nganggo komputer

Pambuka produk:

8000W DC power specifications (1)
8000W DC power specifications (2)

Fungsi:

● Proteksi sirkuit cendhak: sirkuit jangka pendek utawa jangka cendhak diwiwiti kanthi kahanan kerja sing beda-beda;

● Tegangan terus-terusan lan arus konstan: Voltase lan nilai saiki bisa disetel terus saka nol nganti nilai sing dirating, lan voltase terus-terusan lan arus konstan bakal diowahi kanthi otomatis;

● Cerdas: Kontrol analog opsional lan sambungan PLC kanggo mbentuk sumber daya listrik saiki sing cerdas sing stabil

● Adaptasi sing kuwat: cocog kanggo macem-macem beban, kinerja padha banget ing sangisore resistif, beban kapasitif lan beban induktif;

● Perlindhungan voltase: Nilai proteksi voltase bisa disetel terus saka 0 nganti 120% saka nilai sing dirating, lan voltase output ngluwihi nilai proteksi voltase kanggo nglindhungi lelungan;

● Saben pasokan listrik cukup kanggo nyisihake tenaga kanggo mesthekake yen pasokan listrik bisa njamin kinerja lan umur dawa nalika bisa digunakake kanthi dawa.

Proses Produksi

DC power supply1
DC power supply2
DC power supply3
DC power supply4
DC power supply5
DC power supply6
DC power supply7
DC power supply8

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
package
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita