Sumber daya listrik 1600W DC sing bisa disetel Presisi Tinggi

Katrangan singkat:

Fitur:

• Ukuran cilik, bobot entheng, cocog kanggo panggunaan permukaan kerja lan instalasi rak;

• Nggunakake modulasi PWM, modul kristal nggunakake daya sithik lan ngirit listrik;

• Akurasi dhuwur, riak cilik lan kinerja stabil;

• Nggunakake tingkat sampel sing luwih dhuwur 4 digit, voltase resolusi dhuwur lan meter tampilan digital saiki;

• Sirkuit teknologi elektronik sing dirancang kanthi rinci, pendinginan udara kanthi paksa lan perawatan disipasi panas, kanthi koefisien suhu sing sithik banget;


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Ukuran cilik, bobot entheng, cocog kanggo panggunaan permukaan kerja lan instalasi rak;

• Nggunakake modulasi PWM, modul kristal nggunakake daya sithik lan ngirit listrik;

• Akurasi dhuwur, riak cilik lan kinerja stabil;

• Nggunakake tingkat sampel sing luwih dhuwur 4 digit, voltase resolusi dhuwur lan meter tampilan digital saiki;

• Sirkuit teknologi elektronik sing dirancang kanthi rinci, pendinginan udara kanthi paksa lan perawatan disipasi panas, kanthi koefisien suhu sing sithik banget;

• Kontrol suhu sing cerdas, disipasi panas sing dipeksa ing kabeh sisih, kacepetan nanggepi cepet;

• Ngalih kanthi otomatis ing antarane voltase tetep lan mode kerja saiki sing tetep;

• Kontrol chip sing diimpor, stabilisasi voltase / arus stabil, output stabil dhuwur;

• Sirkuit perlindungan overvoltage, sirkuit proteksi overheat, fungsi proteksi sirkuit cendhak;

• Pre-setting lan fungsi ndeleng nilai voltase sing tetep, nilai saiki sing tetep lan nilai proteksi overvoltage.

IMG_1208

Spesifikasi:

Model

HSJ-1600-XXX

Model (beda)

2080

3053

60267

90178

10016

150107

Tegangan Input(Pilihan) 1 Tahap: AC110V ± 10%, 50Hz / 60Hz1 Tahap: AC220V ± 10%, 50Hz / 60Hz
Tegangan Output (Vdc)

20V

30V

60V

90V

100V

150V

Saiki Output (Amp)

80A

53A

26.7A

17.8A

16A

10.7A

Daya Output (W) 1600W
Tegangan Output / Saiki bisa diatur Range output voltase sing bisa disetel: 0 ~ Max Voltage
Output Range saiki sing bisa disetel: 10% saiki maksimal ~ Max Saiki
Yen perlu 0 ~ Max maksimal, hubungi kami kanggo konfirmasi
Aturan Beban ≤0,5% + 30mV
Ripple ≤0,5% + 10mVrms
Stabilitas sumber daya ≤0,3% + 10mV
Tegangan | Akurasi Tampilan Saiki Presisi tabel 4 digit: ± 1% + 1 tembung (rating 10% -100%)
Tegangan | Nilai saikitampilan format Format tampilan: 0,000 ~ 9999V; 0,00 ~ 99,99V; 0,0 ~ 999,9A;
Ngatasi voltase output Gawe Proteksi OVP kanthi tingkat + 5%
Suhu Operasi | Asor Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃; Kelembapan Operasi: 10% ~ 85% RH
Suhu Panyimpenan | Asor Suhu Panyimpenan: (-20 ~ 70) ℃; Asor panyimpenan: 10% ~ 90% RH
Perlindhungan Suhu Over-Temperature (75 ~ 85) C.
Mode Disipasi Panas / Mode adhem Pendinginan udara paksa
Efisiensi ≥86%
Tegangan Output wiwitanwektu setting ≤3S
Perlindhungan Voltase luwih murah, liwat voltase, liwat arus, sirkuit cendhak, panas banget
Kekuwatan Isolasi Output input: AC1500V, 10mA, 1 menit;Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Output - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit

Resistansi Isolasi

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ.

MTTF ≥50000h
Ukuran / Bobot Bersih 350 * 150 * 175mm; NW: 6,8kg

Custom made (Non standar)

Fungsi Kontrol Eksternal  0-5Vdc /0-10Vdc sinyal analog kanggo ngontrol voltase output & arus
   0-5Vdc /0-10Vdc sinyal analog kanggo maca-bali voltase output & saiki
   0-5Vdc /0-10Vdc sinyal analog kanggo ngontrol output ON / OFF
   4-20mA sinyal analog kontrol voltase output & saiki
   RS232 / RS485 kontrol port komunikasi nganggo komputer
Tegangan Output / Saiki  1 ~ 2000V , Nilai penstabil. 0% nganti 100% bisa disetel 1 ~ 2000A , Nilai saiki sing tetep. 0% nganti 100% bisa disetel

Pambuka produk:

1600W DC power specifications (1)
1600W DC power specifications (2)

Fungsi:

● Proteksi sirkuit cendhak: sirkuit jangka pendek utawa jangka cendhak diwiwiti kanthi kahanan kerja sing beda-beda;

● Tegangan terus-terusan lan arus konstan: Voltase lan nilai saiki bisa disetel terus saka nol nganti nilai sing dirating, lan voltase terus-terusan lan arus konstan bakal diowahi kanthi otomatis;

● Cerdas: Kontrol analog opsional lan sambungan PLC kanggo mbentuk sumber daya listrik saiki sing cerdas sing stabil

● Adaptasi sing kuwat: cocog kanggo macem-macem beban, kinerja padha banget ing sangisore resistif, beban kapasitif lan beban induktif;

● Perlindhungan voltase: Nilai proteksi voltase bisa disetel terus saka 0 nganti 120% saka nilai sing dirating, lan voltase output ngluwihi nilai proteksi voltase kanggo nglindhungi lelungan;

● Saben pasokan listrik cukup kanggo nyisihake tenaga kanggo mesthekake yen pasokan listrik bisa njamin kinerja lan umur dawa nalika bisa digunakake kanthi dawa.

Proses Produksi

DC power supply2
DC power supply1
DC power supply3
DC power supply4
DC power supply6
DC power supply7
DC power supply5
DC power supply8

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
package
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita