Dual Output 180W 24V36V Industrial Power Supply

Katrangan singkat:

Pasokan listrik output Huyssen kalebu 40 Watt nganti 600 Watt, voltase output saka 5 VDC nganti 48VDC utawa luwih dhuwur. Kasedhiya output dobel, output telung, lan output kotak, nampa kustomisasi.

Akeh aplikasi & peralatan elektronik mbutuhake macem-macem voltase kanggo nyuplai macem-macem sirkuit internal. Iki bisa ngirit wektu, papan, lan dhuwit ing sawetara aplikasi, hubungi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Pasokan Daya Tegangan Output Voltage Huyssen 24V36V

• Input AC universal / jangkauan lengkap

• Cooling kanthi konveksi udara gratis

• Kabeh nggunakake kapasitor elektrolitik umur 105 ° C

• Suhu operasi sing dhuwur nganti 70 ° C

• Efisiensi tinggi, umur dawa lan linuwih

• Indikator LED kanggo urip

• Beban kebakaran suhu tinggi sing kebak, tes pembakaran 100%

• Proteksi: Sirkuit cendhak / liwat arus / Overload / Over voltase

• garansi 24 wulan

180W multi output3

Spesifikasi:

MODEL

HSJ-180-2412

HSJ-180-3624

HSJ-180-4812

OUTPUT Nomer OUTPUT

CH1

CH2

CH1

CH2

CH1

CH2

  DC VOLTAGE

12V

24V

36V

24V

48V

12V

  SAJI WIWIT

5A

5A

4A

1,5A

3A

3A

  DAYA RATED

180W

180W

180W

  RIPPLE & GOLONGAN

120mVp-p

240mVp-p

300mVp-p

200mVp-p

400mVp-p

120mVp-p

  VOLTAGETOLERAN

± 2,0%

± 6,0%

± 2,0%

± 5,0%

± 4,0%

± 4,0%

  LINEREGULASI

± 0,5%

± 1,5%

± 0,5%

± 1,0%

± 0,5%

± 0,5%

  LOADREGULASI

± 0,5%

± 3,0%

± 0,5%

± 2,0%

± 3,0%

± 3,0%

  SETUP.RISEHOLD.TIME 500ms, 30ms / 230VAC 1200ms, 30ms / 115VAC nalika mbukak
  TAHAN WAKTU 80ms / 230VAC 16ms / 115VAC nalika mbukak
INPUT GOLONGAN GOLEK 88 ~ 264VAC 125 ~ 373VDC (Tahan lonjakan 300VAC kanggo 5 detik. Tanpa karusakan)
  FREQUENCYRANGE 47 ~ 63HZ
  EFISIENSI

86%

82%

80%

  AC SAIKI 0,8A / 115VAC 0,55A / 230VAC
  INGGRIS SAIKI COLD Start 36A / 230VAC
  LEAKAGECURRENT <2mA / 240VAC
NGlindhungi GAMPANG 110 ~ 150% daya output dirating
    Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
  Liwat VOLTAGE  YES  YES
    Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Lingkungan TIMP KERJA -25 ~ + 70 ° C (Waca "Kurva Derating")
  KARYA KERJA 20 ~ 90% RH ora kondensasi
  HUMIDITAS TEMP STORAGE -40 ~ + 85 ° C 10 ~ 95% RH
  TEMPCOEFFICIENT ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C) ing output CH1
  Geter 10 ~ 500Hz, 5G 10min. 1motor, suwene 60 menit. saben sadawane sumbu X, Y, Z
SAFETY & EMC SAFETYSTANDARDS U60950, TUV EN60950 disetujoni
  Tahan VOLTAGE I / PO / P: 3KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG: 0.5KVAC
  ISOLATIONRESISTANCE I / PO / P, I / P-FG, O / P-FG: 100M Ohm / 500VDC / 25 ° C / 70% RH
  EMISI EMC Kepatuhan EN55022 (CISPR22) Kelas B, EN61000-3-2, -3
  KEMALANGAN EMC Kepatuhan EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN61000-6-2 (EN50082-2), level industri abot, kriteria A
QTHERS MTBF 179Khrs min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
  DIMENSI 140 * 78 * 40mm (L * W * H)
  PAKET 0,5Kg; 20PCS / 11Kg

Pasokan listrik output dobel digunakake ing:

Lampu LED, percetakan 3D, ngawasi peralatan keamanan, peralatan industri, jaringan komunikasi, router, motor, kamera, komputer tablet, peralatan proyeksi, amplifier listrik, mesin integrasi navigasi, pangenalan wajah, bangunan sistem interkom, lsp.

Aplikasi

Apparatus & instrument
Automatic control
Medical equipment
Military equipment
power system
beauty equipment
LCD & LED
Security monitoring system

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita