150W Ngalihake sumber daya mode mode kanthi PFC dhuwur

Katrangan singkat:

Fitur:

 Input AC Universal 90 ~ 264V

• Daya output siji 150W

• Koreksi faktor daya dhuwur> 0,98

• Proteksi: Sirkuit cendhak / Overload / Over voltase / liwat arus

• Cooling liwat udhara

• Daya siyaga sing sithik

• Efisiensi tinggi, umur dawa lan linuwih

• Kabeh nggunakake kapasitor elektrolitik umur 105 ° C

• Suhu operasi sing dhuwur nganti 70 ° C

• Indikator LED kanggo urip

• 100% tes burn-in lengkap

• garansi 24 wulan


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

 Input AC Universal 90 ~ 264V

• Daya output siji 150W

• Koreksi faktor daya dhuwur> 0,98

• Proteksi: Sirkuit cendhak / Overload / Over voltase / liwat arus

• Cooling liwat udhara

• Daya siyaga sing sithik

• Efisiensi tinggi, umur dawa lan linuwih

• Kabeh nggunakake kapasitor elektrolitik umur 105 ° C

• Suhu operasi sing dhuwur nganti 70 ° C

• Indikator LED kanggo urip

• 100% tes burn-in lengkap

• garansi 24 wulan

IMG_1208

Spesifikasi:

Model

HSJ-150-12P

HSJ-150-15P

HSJ-150-24P

HSJ-150-42P

Tegangan DC 12V 15V 24V 42V
Dinilai saiki output 12.5A 10A 6.25A 3.57A
Range output saiki 0 ~ 12.5A 0 ~ 10A 0 ~ 6.25A 0 ~ 3.57A
DC daya 150W 150W 150W 150W
Adapture voltase ± 10% ± 10% ± 10% ± 10%
Toleransi voltase ± 1% ± 1% ± 1% ± 1%
Ripple lan gangguan 120mVp-p 150mVp-p 240mVp-p 400mVp-p
Stabilitas Intet ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5%
Stabilitas beban ± 5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5%
Kisaran voltase AC 90 ~ 264VAC 47 ~ 63Hz
Saiki 6A / 230VAC
Efisiensi 83% 84% 86% 89%
AC Inrush saiki 15A / 230V
Saiki bocor <3.5mA / 240VAC
Kakehan 105% ~ 150% Jinis: pulsing hiccup mateni Reset: pamulihan otomatis
Over-voltase 115% ~ 135%
  10.6-13.8V 13.5-17V 21.5-27V 36-48V
Suhu dhuwur   Kipas ERH3 ≥ 55 ° C, Kipas ≤ 45 ° C, ≥ 70 ° C, Ngurangi output (5 ~ 15V)
Wektu munggah siyap munggah 1,5s, 50ms, 20ms
Geter 10 ~ 500Hz, 2G 10min. 1/2 Sepeda Motor suwene 60 menit, Saben AXES
Tahan voltase Interval input lan output, 1.5KVAC, Input lan enclosure, 1.5KVAC, Output lan enclosure, 0,5KVAC
Resistensi isolasi Interval input lan output, Input lan enclosure, Output lan enclosure, 500VAC / 100M Ohm
Suhu koefisi suhu  ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C)
Suhu kerja lan asor -10 ° C ~ + 60 ° C, 20 ~ 90% RH
Nyimpen suhu lan asor -20 ° C ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
Ukuran sakabèhé 112 * 73 * 40mm
Bobot 0,5Kg
CE EMC Otentikasi EN55022: 2010 EN61000-3-2: 2006 + AL: 2009 EN61000-3-3: 2008
  EN55024: 2010 EN55015: 2006 + AL2007 + 2009 EN61547: 2009
CE LVD Otentikasi EN61347-1: 2008T A1: 2001 EN61347-2-13: 2006
  EN60950-1: 2006 + A11: 2009 + A1: 2010 + A12: 2001
ROHS Otentikasi EPA3050B: 1996 EN1122B: 2001 EPA3052: 1996 EPA3060A: 1996
  EPA7196A: 1992 EPA3540C: 1996 EPA8270D: 2007 IEC62321: 2008
IMG_1203

Kauntungan produk:

1. Papat proteksi disetel kanggo nyuda pengaruh input AC

2. Ukuran cilik, gampang dipasang lan transportasi

3. Konsumsi daya sithik lan efisiensi dhuwur

4. Kinerja stabil

5. Umur lawase dawa

6. Output daya cekap

7. Ripple output cilik

8. Tingkat kegagalan sithik

9. Ora mengaruhi operasi normal produk elektronik liyane.

Aplikasi:

Otomatisasi industri, peralatan terminal swalayan, peralatan medis, ngawasi keamanan, peralatan komunikasi, animasi lan hiburan, lampu LED, peralatan kaendahan, lsp.

Proses Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
Switch power supply4
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
package
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita