12V 400W peralatan mekanik ngalih pasokan listrik

Katrangan singkat:

Fiturs:

Gunakake papan sirkuit serat kaca lengkap sing ora ana geni, tahan lembab, insulasi;

Proteksi SMD: proteksi sirkuit cendhak, proteksi suhu, proteksi voltase, proteksi kakehan, liwat proteksi saiki;

Beban kebakaran suhu tinggi sing kebak, tes pembakaran 100%;

Nggunakake plug-in mesin plug-in otomatis, papan listrik apik lan apik, bisa nyuda fenomena komponen sing ilang lan solder virtual.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Gunakake papan sirkuit serat kaca lengkap sing ora ana geni, tahan lembab, insulasi;

Proteksi SMD: proteksi sirkuit cendhak, proteksi suhu, proteksi voltase, proteksi kakehan, liwat proteksi saiki;

Beban kebakaran suhu tinggi sing kebak, tes pembakaran 100%;

Nggunakake plug-in mesin plug-in otomatis, papan listrik apik lan apik, bisa nyuda fenomena komponen sing ilang lan solder virtual.

Switching Power Supply (2)

Spesifikasi:

Model pasokan listrik: HSJ-400-12

Voltase input: 90132VAC / 170-264VAC 4763Hz (ngoper)

Voltase output: 12V

Dinilai saiki output: 33.3A

Range output saiki: 0-33.3A

Daya output: 400W

Range voltase DC sing bisa disetel: ±10%

Ripple: gangguan ripple kurang saka 1% voltase output

Miwiti, munggah lan tahan wektu: 200ms, 30ms, 36ms / 230VAC

Efisiensi: 83%

Perlindhungan kakehan: 105% ~ 150% daya output sing dirating wiwit nglindhungi kakehan

Mode proteksi: mode hiccup, pamulihan kanthi otomatis sawise kondhisi beban sing ora normal dibusak

Mode proteksi: pateni output, output normal bisa dipulihake kanthi otomatis sawise daya urip maneh

Perlindhungan suhu sing luwih gedhe: suhu tabung penyearah 85±5% kanggo miwiti proteksi suhu sing luwih gedhe

Mode proteksi: gunakake output, nalika suhu dadi normal, bisa pulih kanthi otomatis

Suhu kerja: -20+60

Suhu panyimpenan: -40+85

Kelembapan kerja: 10%90% RH

Resistensi tekanan: antarane input lan output: 1.5KVAC Input menyang lemah: 1.5KVAC Output menyang lemah: 0,5KVAC

Resistensi isolasi; antarane input lan output: input menyang lemah, output menyang lemah: 100M Ohms / 500VDC

Bobot: 0,85kg / pc

Pengepakan: 30PCS / CTN

Ukuran pasokan listrik: 215 * 115 * 50mm

Rating anti banyu: IP20

IMG_1203

Digunakake ing:

● Bar lampu, strip cahya LED, karakter bercahaya LED, tampilan LED, papan reklame LED, tampilan kristal cair, pijet, proyek pencahayaan, layar 3D, lampu 4D, lsp;

● Otomasi industri, peralatan terminal swalayan, peralatan medis, ngawasi keamanan, peralatan komunikasi, musik Roaming, peralatan kecantikan, peralatan uji, lsp.

Proses Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
Switch power supply4
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
package
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk