Rack Mount 0-60V 200A 12KW Programming Adjustable DC Switching Power Supply 12000W

Katrangan singkat:

Seri iki minangka catu daya DC sing bisa diprogram daya dhuwur kanthi kacepetan respons cepet, akurasi kontrol sing apik lan tampilan digital, lan kisaran voltase output sing jembar. Cocog kanggo motor DC sing dhuwur, kompresor DC, kendaraan listrik, aerospace, energi terbarukan, lan server. Tes produk lan umur tuwa ing lapangan liyane.

Ana antarmuka komunikasi sing lengkap, RS232, RS485 bisa dipilih, sing cocog kanggo ngawasi lan program adoh.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Nganggo desain layar warna gedhe, tampilan definisi tinggi

• Ripple sithik, swara kurang

• Tegangan terus-terusan lan kahanan kerja saiki sing tetep kanthi otomatis

• Dhukungan sampling jarak jauh, output sing luwih akurat

• Proteksi otomatis OVP / OCP / OPP / OTP / SCP

• Kontrol penggemar sing cerdas, nyuda swara lan ngirit energi

• Fungsi kunci panel ngarep kanggo nyegah salah operasi

• 19 inci sasis 6U bisa dipasang ing rak

• Dhukungan antarmuka kontrol RS232 / RS485 lan Ethernet

• Desain ikon UI sistem operasi, interaksi manungsa-komputer sing luwih kepenak

• LAN jaringan dual port, nggabungake komisioning siji jaringan nganti pungkasan

Spesifikasi:

Model

HSJ-12000-XXX

Model (XXX kanggo voltase)

24

60

100

150

200

2000

Tegangan Input

Pilihan:

1 Tahap: AC110V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

1 Tahap: AC220V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

3 Tahap: AC380V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

Tegangan Output (Vdc)

24V

60V

100V

150V

200V

2000V

Saiki Output (Amp)

500A

200A

120A

80A

60A

6A

Tegangan Output / Saiki bisa diatur

Range output voltase sing bisa disetel: 0 ~ Max Voltage

Output Range sing bisa disetel saiki: 10% saiki maksimal ~ Max Saiki

Yen perlu 0 ~ Saiki maksimal, hubungi pabrik konfirmasi

Daya Output

12000W / 12KW

Aturan Beban

≤0,5% + 30mV

Ripple

≤0,5% + 10mVrms

Stabilitas sumber daya

≤0,3% + 10mV

Tegangan | Akurasi Tampilan Saiki

Presisi tabel 4 digit: ± 1% + 1 tembung (rating 10% -100%)

Tegangan | Format tampilan nilai saiki

Format tampilan: 0,000 ~ 9999V; 0,00 ~ 99,99V; 0,0 ~ 999,9A;

Ngatasi voltase output

Gawe Proteksi OVP kanthi tingkat + 5%

Suhu Operasi | Asor

Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃; Kelembapan Operasi: 10% ~ 85% RH

Suhu Panyimpenan | Asor

Suhu Panyimpenan: (-20 ~ 70) ℃; Asor panyimpenan: 10% ~ 90% RH

Perlindhungan Suhu Over-Temperature

(75 ~ 85) C.

Mode Disipasi Panas / Mode adhem

Pendinginan udara paksa

Efisiensi

≥88%

Wektu setelan voltase Output wiwitan

≤3S

Perlindhungan

voltase ngisor, voltase liwat, arus cendhak, Proteksi panas banget

Cathetan: yen perlu tambahan Koneksi Reverse & Proteksi kuwalik Polaritas kudu disesuaikan karo pabrik kontak

Kekuwatan Isolasi

Output input: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Output - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit

Resistansi Isolasi

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ;

Input-Output ≥20MΩ.

MTTF

≥50000h

Ukuran / Bobot Bersih

475 * 450 * 275mm, NW: 33kg

Fungsi Kontrol Jarak Jauh Analog (Opsional)

Fungsi Remote Control (Pilihan)

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal output voltase kontrol & saiki

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog kanggo maca-bali voltase output & saiki

0-5Vdc / 0-10Vdc analog Ngalih sinyal kanggo ngontrol output ON / OFF

4-20mA voltase output kontrol analog analog & saiki

RS232 / RS485 Kontrol port komunikasi nganggo komputer

Produk sing gegandhengan:

10000W related 2

Pambuka produk:

10000w1
8000W DC power specifications (2)

Fungsi:

● Proteksi sirkuit cendhak: sirkuit jangka pendek utawa jangka pendek diwiwiti kanthi kahanan kerja sing beda-beda;

● Tegangan terus-terusan lan arus konstan: Voltase lan nilai saiki bisa disetel terus saka nol nganti nilai sing dirating, lan voltase terus-terusan lan arus konstan bakal diowahi kanthi otomatis;

● Cerdas: Kontrol analog opsional lan sambungan PLC kanggo mbentuk sumber daya listrik saiki sing cerdas sing stabil

● Adaptasi sing kuat: cocog kanggo macem-macem beban, kinerja padha banget ing sangisore resistif, beban kapasitif lan beban induktif;

● Perlindhungan voltase: Nilai proteksi voltase bisa disetel terus saka 0 nganti 120% saka nilai sing dirating, lan voltase output ngluwihi nilai proteksi voltase kanggo nglindhungi lelungan;

● Saben pasokan listrik cukup kanggo nyisihake tenaga kanggo mesthekake yen pasokan listrik bisa njamin kinerja lan umur dawa nalika bisa digunakake kanthi dawa.

Proses Produksi

113
high power 6000w 2
DC power supply3
test power supply
DC power supply5
DC power supply6
DC power supply7
DC power supply8

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
ship power supply 6000W
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita