Fitur utama sumber daya Programmable

Pasokan listrik standar sing bisa diprogram bisa ngasilake voltase frekuensi industri kanthi daya dhuwur sing stabil lan sinyal saiki kanthi amplitudo, frekuensi lan sudut fase sing bisa disetel. Iki umume digunakake kanggo tes lan verifikasi arus, voltase, fase, frekuensi, lan meter tenaga; bisa uga digunakake nganggo meter listrik standar kanggo verifikasi lan verifikasi kesalahan dhasar, creep, lan sensitivitas meter daya (meter watt-hour meter).

Pasokan listrik tes sing dikontrol program nggunakake kontrol mikrokomputer, teknologi canggih, kontrol program lengkap, operasi kunci lengkap, ukuran cilik, bobot entheng, lan gampang digawa. Bisa digunakake ing laboratorium utawa ing lokasi. Iki minangka sumber daya standar presisi tinggi, sing kasusun saka DSP adhedhasar 1.2GMAC, FPGA skala gedhe, DA kecepatan tinggi lan presisi tinggi, lan penguat daya setya dhuwur.

Iki umume digunakake ing sawetara perusahaan utawa unit tenaga listrik sing mbutuhake sumber sinyal standar presisi tinggi. Dheweke duwe syarat sing paling dhuwur kanggo sumber tenaga. Pasokan listrik sing dikontrol program bakal digunakake. Pasokan listrik jenis iki bakal luwih akurat kanggo pangukuran lan pengawasan.

Fitur utama yaiku:

1. Nyedhiyakake sinyal sinusoida frekuensi industri frekuensi tinggi, stabil terus-terusan, frekuensi-frekuensi dhuwur

2. Tes lan verifikasi voltase, arus, fase, frekuensi lan meter tenaga bisa ditindakake;

3. Bisa digunakake kanthi meter watt-jam standar kanggo verifikasi lan verifikasi kesalahan dhasar, creeping lan wiwitan meter watt-hour (watt-hour meter);

4. Kontrol mikrokomputer lan kontrol program nyadari wiwitan sing alus lan titik sing alus, saengga bisa nyegah pengaruh lan karusakan saka instrumen kasebut;

5. Nalika kesalahan operasi, kayata sirkuit cendhak voltase, sirkuit mbukak saiki utawa kesalahan kabel, output bisa mandheg kanthi otomatis lan alarm bakal njaluk sampeyan mbenerake;

6. Instrumen kasebut dioperasikake kanthi tombol, kabeh setelan tombol wis diprogram, lan piranti lunak kasebut dipasang, dadi operasi acak ora bakal rusak;

7. Sintesis gelombang digital murni, modulasi amplitudo digital murni, pergeseran fase, lan modulasi frekuensi. Akurat, stabil lan andal;

8. Penguat daya nggunakake piranti VMOS daya tinggi sing diimpor kanthi reliabilitas kerja sing dhuwur;

9. Nganggo kontrol mikrokomputer chip tunggal, sirkuit integral skala gedhe lan teknologi liyane, ukuran cilik, bobot entheng, lan konten teknis sing dhuwur.

 fafafw

 


Wektu kiriman: Feb-23-2021