Sumber daya listrik anti banyu Huyssen kanthi PFC dhuwur

Pasokan listrik anti banyu PFC Huyssen kalebu listrik saka 150 Watt nganti 600W. Voltase output bisa 5V, 12V, 24V, 30V, 36V, 48V, lsp. Iki dikemas ing kenceng, tahan banyu, bledug, kandang kanthi rating IP67 sing die mati. Input lan output liwat kelenjar kabel sing disegel, konektor bunder utawa sambungan kustom. Papan internal ditutupi lan cocog kanggo kakebalan kejut lan geter sing dhuwur.

Pendinginan yaiku kanthi konduksi internal menyang tembok kandhungan sing diukur IP67 lan kanthi baseplate menyang sasis eksternal utawa tembok kabinet, kanthi tambahan konveksi liwat permukaan njaba. Yen dipasang ing permukaan panas-sink, pendinginan bakal luwih apik lan konverter entuk tenaga output sing luwih dhuwur. Pasokan listrik duwe ruang desain modern lan dirating kanggo operasi luwih saka -25ºC nganti kisaran suhu 50ºC tanpa rating de-rating.

Pasokan listrik cocok kanggo operasi transportasi, industri abot, pencahayaan LED, pertambangan, militer, aplikasi kelautan lan telekomunikasi sing dibutuhake perlindungan saka mlebu banyu saka jet kuat, pasir, bledug logam, minyak lan kontaminan liyane. fitur kaya ing ngisor iki:

Spesifikasi:

Voltase input sing digunakake: AC110 / 220V, 50 / 60HZ
PFC:> = 0,98
Tegangan Output: 48V

Saiki output: 20.8A
Daya Output: 500W
Rating Waterproof: IP67
Ukuran: 245 * 97 * 38mm

Fitur:

Perlindhungan: Short circuit / Overload / Over Voltage / Over Temperature;
Desain anti banyu kanthi rating IP67, desain kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan;
100% test burn-in full load;
Garansi 3 taun
Persetujuan CE RoSH FCC;
Paket kalebu: 1 x 48V 500W suplai LED driver anti banyu

news6221


Wektu kiriman: Jun-22-2021