Sumber daya listrik tipis Huyssen Power

Pasokan listrik bukti ultra-tipis Huyssen Power ngasilake seri anyar 800W.

Catu daya anti banyu ultra tipis LED, amarga jenenge menehi, lancip lancip banget, sing bisa adaptasi karo papan instalasi sing luwih cilik; anti banyu, pasokan listrik sing luwih dhuwur ing pasar umume nganggo rating anti banyu IP67, sing cukup kanggo cuaca udan ing njaba ruangan. Pasokan listrik anti banyu tipis LED umume digunakake ing ruangan. Mesthi wae uga bakal dipasang lan digunakake ing njero omah, sing uga nyegah serangga lan lendhut lan bledug.
Sumber daya listrik anti banyu tipis Huyssen nampilake macem-macem model, kalebu voltase output DC 5V / 12V / 24V / 36V / 48V / 60V, daya output DC wiwit 24W nganti 800W, desain cangkang ultra-tipis, gampang dilebokake ing lan ngirit ruangan lan wektu; anti banyu lan tahan kilat, cocog digunakake ing lingkungan sing angel; daya output dhuwur, Pangguna bisa yakin kanggo ngatur beban; dienggo ing tandha pariwara, kothak cahya sing lancip banget, pencahayaan ruangan / strip cahya lan lampu lan piranti LED liyane.

news


Wektu kiriman: Jul-02-2021