Bangunan Tim Luar Ruangan Huyssen – Kegiatan Rafting

Kanggo nyetel tekanan kerja, nggawe semangat, tanggung jawab, lan swasana kerja sing nyenengake, memperkaya budaya budaya amatir karyawan, ningkatake kesejahteraan perusahaan, lan nambah komunikasi lan interaksi antarane karyawan, Huyssen Power nganakake kegiatan pambangunan kelompok rafting ing njaba wingi.

Tema acara iki yaiku "Nemu tantangan anyar, Nggawe prestasi anyar", kegiatan arung jeram lan pendakian gunung sedina ing Huangteng Gorge, Qingyuan. Tujuan kagiyatan kasebut yaiku supaya bisa semangat para karyawan lumantar kegiyatan rafting tim iki, nambah kohesi para karyawan, lan ningkatake saling pangerten lan interaksi kerja tim ing antarane maneka departemen lan karyawan.

Gelung banyu sing mbleset, banyune bening kaya kristal, adhem lan sumilir, lan pelangi asring digantung. Ing dalan, kita uga bisa ndeleng pucuking watu aneh, air terjun sing megah, lan ombak biru. Kita isih durung entek, kanthi aftertastes tanpa wates.

Liwat kegiatan gawe tim iki, kabeh wong nambah ilmu geografi lan humaniora sajrone main kasebut. Bangunan tim drifting sing semangat uga nguatake semangat kolektif lan kesadaran tim kabeh wong, kohesi lan kekuwatan sentripetal perusahaan, lan ningkatake kekancan sing apik ing antarane kolega. Lan kanthi emosional matur nuwun marang perusahaan kanggo kegiyatan arung jeram sing direncanakake dening Huyssen Power, lan ngarep-arep manawa perusahaan bakal terus "ngadeg ing titik wiwitan sing anyar, nemokake tantangan anyar, nggawe asil anyar, lan nggawe pasokan listrik sing luwih apik".

dasfds dasfhy


Wektu kiriman: Jul-19-2021