Sistem uji otomatis suplai daya Seri Huyssen MS Series

Sistem tes pasokan daya seri Huyssen Power MS minangka sistem tes otomatis sing trep lan praktis sing dirancang kanggo pangembangan pasokan listrik lan syarat uji produksi. Iki bisa ngukur parameter teknis modul pasokan listrik utawa produk tenaga listrik liyane, ngevaluasi kinerja modul pasokan listrik, lan parameter rekam produk. Pangguna bisa milih macem-macem jinis pasokan listrik AC / DC sing bisa diprogram lan beban elektronik sing bisa diprogram miturut syarat tes dhewe kanggo memenuhi item uji pasokan listrik saka spesifikasi sing beda.

Bidang aplikasi:

Ngalih tes pasokan listrik

Tes daya komunikasi

struktur sistem

Tes pasokan listrik DC-DC

Tes daya seluler

Tes tenaga penerbangan

Tes UPS, lsp.

Fitur

● Antarmuka interaksi manungsa-komputer sing cerdas

● Mode lan parameter sing digunakake bisa disetel liwat platform tes piranti lunak

● Dhukungan parameter sistem impor / simpen siji tombol

● Tampilan status test lan paramèter wektu nyata

● Dhukungan fungsi nyimpen Excel

● Kanthi fungsi nyimpen otomatis

● Dhukungan nggoleki lan akses data historis

Piranti piranti keras

Pasokan listrik AC seri MS

Nganggo metode konversi frekuensi PWM kanggo entuk output dhuwur lan efisiensi dhuwur. Tenaga mesin siji saka seri iki bisa nganti 12KVA, lan ndhukung operasi paralel master-budak.

MS seri sudhut sistem sing bisa diprogram DC sumber daya

Iki digunakake kanggo tes overvoltage lan overcurrent, lan nyedhiyakake nganti 40 model, kanthi tenaga mesin siji nganti 30KW.

MS seri DC mbukak elektronik

Nyedhiyakake rentang tenaga input 800W ~ 50KW kanggo nyukupi persyaratan tes, lan duwe mode dinamis fleksibel kayata dinamis lan dhaptar.

Pasokan listrik tambahan DC seri MS

Kanggo pasokan listrik kanthi voltase murah, bisa nyedhiyakake 200 ~ 400W daya output, duwe akurasi output sing apik lan percaya dhuwure, lan bisa nampilake informasi tes lan pangukuran.

Kanggo informasi luwih lengkap, wenehana dihubungi.

power supply used in charging pile test system2

Wektu kiriman: Feb-06-2021