Pasokan listrik AC / DC digunakake ing ngisi sistem tes tumpukan

Ing sistem uji coba tumpukan, dipérang dadi sistem uji tumpukan pengisian DC lan sistem uji tumpukan pangisi daya AC kanggo memenuhi syarat uji coba tumpukan sing beda.

Pambuka sistem:

Sistem uji coba tumpukan Huyssen Power DC ndhukung debugging online, tes offline, eksperimen tuwa, lan verifikasi fungsional. Pancen bisa simulasi masalah sing bisa ditemokake sajrone proses pangisian daya lan supaya ora nyenengake amarga panggunaan tes kendaraan listrik. Modul komunikasi CAN sistem tes bisa nyadari komunikasi wektu nyata kanthi tumpukan pengisian daya, kanthi nyata nuduhake protokol tumpukan pangisi daya GB / T 27930-2015, lan kompatibel karo versi internasional 2011, simulasi kabeh proses pengisian daya.

Aplikasi utama yaiku:

1. Laboratorium lan departemen inspeksi kualitas Institut Metrologi, Institut Penelitian Tenaga Listrik, lan Pusat Metrologi Provinsi digunakake kanggo verifikasi metrologis lan uji coba kinerja;

2. Lembaga riset ilmiah, lembaga riset, laboratorium, lsp digunakake kanggo tes kinerja, tes fungsional, lan tes liyane;

3. Perusahaan sing ngasilake pangisi daya DC off-board.

Piranti piranti keras

1. Seri daya listrik Huyssen Power supply AC

Nganggo metode konversi frekuensi PWM kanggo entuk output dhuwur lan efisiensi dhuwur. Tenaga mesin siji saka seri iki bisa nganti 12KVA, lan ndhukung operasi paralel master-budak.

2. Huyssen Power series macem-macem sistem sing bisa diprogram DC catu daya

Kanggo pengujian voltase banget lan saiki, luwih saka 50 model sing disedhiyakake, lan tenaga mesin siji paling gedhe yaiku 35KW.

3. Huyssen Power Series DC Beban Elektronik

Nyedhiyakake kisaran daya input 800W ~ 45KW kanggo nyukupi persyaratan tes, lan duwe mode dinamis fleksibel kayata dinamis lan dhaptar.

4. Seri daya Huyssen Power tambahan DC

Kanggo pasokan listrik kanthi voltase murah, bisa nyedhiyakake daya output 200 ~ 360W, nduweni akurasi output lan kapercayan sing dhuwur banget, lan bisa nampilake informasi tes lan pangukuran. 

Yen kasengsem, aja bebas hubungi kami, saiki wis siyap 24 jam.

power supply used in charging pile test system1

Sistem uji otomatis suplai daya Seri Huyssen MS Series

Sistem tes pasokan daya seri Huyssen Power MS minangka sistem tes otomatis sing trep lan praktis sing dirancang kanggo pangembangan pasokan listrik lan syarat uji produksi. Iki bisa ngukur parameter teknis modul pasokan listrik utawa produk tenaga listrik liyane, ngevaluasi kinerja modul pasokan listrik, lan parameter rekam produk. Pangguna bisa milih macem-macem jinis pasokan listrik AC / DC sing bisa diprogram lan beban elektronik sing bisa diprogram miturut syarat tes dhewe kanggo memenuhi item uji pasokan listrik saka spesifikasi sing beda.

Bidang aplikasi:

Ngalih tes pasokan listrik

Tes daya komunikasi

struktur sistem

Tes pasokan listrik DC-DC

Tes daya seluler

Tes tenaga penerbangan

Tes UPS, lsp.

Fitur

● Antarmuka interaksi manungsa-komputer sing cerdas

● Mode lan parameter sing digunakake bisa disetel liwat platform tes piranti lunak

● Dhukungan parameter sistem impor / simpen siji tombol

● Tampilan status test lan paramèter wektu nyata

● Dhukungan fungsi nyimpen Excel

● Kanthi fungsi nyimpen otomatis

● Dhukungan nggoleki lan akses data historis

Piranti piranti keras

Pasokan listrik AC seri MS

Nganggo metode konversi frekuensi PWM kanggo entuk output dhuwur lan efisiensi dhuwur. Tenaga mesin siji saka seri iki bisa nganti 12KVA, lan ndhukung operasi paralel master-budak.

MS seri sudhut sistem sing bisa diprogram DC sumber daya

Iki digunakake kanggo tes overvoltage lan overcurrent, lan nyedhiyakake nganti 40 model, kanthi tenaga mesin siji nganti 30KW.

MS seri DC mbukak elektronik

Nyedhiyakake rentang tenaga input 800W ~ 50KW kanggo nyukupi persyaratan tes, lan duwe mode dinamis fleksibel kayata dinamis lan dhaptar.

Pasokan listrik tambahan DC seri MS

Kanggo pasokan listrik kanthi voltase murah, bisa nyedhiyakake 200 ~ 400W daya output, duwe akurasi output sing apik lan percaya dhuwure, lan bisa nampilake informasi tes lan pangukuran.

Kanggo informasi luwih lengkap, wenehana dihubungi.

power supply used in charging pile test system2

Wektu kiriman: Feb-05-2021