Pasokan listrik Ngalih 0-20V 30A 600W 

Katrangan singkat:

Voltase Input Power Switch Huyssen Power yaiku saka 90-264VAC, 50-60Hz, kanthi sawetara model nyedhiyakake kelas industri opsional 277VAC lan luwih dhuwur, output output antara 5W nganti 2.000W. Voltase Output ditawakake antara 3 nganti 2000VDC utawa luwih.

Saliyane macem-macem produk standar, uga nyedhiyakake layanan penyediaan tenaga khusus, hubungi langsung!


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

● Pasokan Tenaga Huyssen 0-20V 30A
● Input AC 110 / 220VAC
● Saiki bocor kurang <2mA
● Proteksi: Sirkuit cendhak / Overload / Over voltage / Over suhu
● Cooling dening penggemar
● tahan input gelombang 300vac kanggo 5 detik
● Indikator LED kanggo urip
● Biaya murah, reliabilitas dhuwur
● 100% tes burn-in lengkap
● garansi 24 wulan

Spesifikasi:

MODEL

HSJ-600-20

OUTPUT DC VOLTAGE 0-20V
SAJI WIWIT 30A
GOLONGAN SAIKI 0 ~ 3A
DAYA RATED 600W
RIPPLE & NOISE (maks.) Cathetan.2 180mVp-kaca
VOLTAGE ADJ. RANGE 100%
TOLERANSI VOLTAGE Cathetan.3 ± 3%
REGULASI LINE     ± 0,5%
Angger-angger mbukak     ± 2,0%
SETUP, Munggah WAKTU     2500ms, 50ms / 230VAC
HOLD UP TIME (Jenis.) 20ms / 230VAC
INPUT GOLONGAN GOLEK       90 ~ 132VAC / 176 ~ 264VDC
RANGE FREKUENSI 47 ~ 63Hz
EFISIENSI (Jinis.) 85%
AC SAIKI (Jenis.) 1.2A / 230VAC 0.6A / 230VAC
INRUSH CURRENT (Jinis.) 50A / 230VAC
Saiki Bocor   <2mA / 240VAC
NGlindhungi OVER LOAD 105 ~ 140% daya output dirating
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Liwat VOLTAGE 115% ~ 135% voltase output
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Liwat SUHU Mateni voltase O / P, pulih kanthi otomatis sawise suhu mudhun
Lingkungan TEMP KERJA. -20 ~ + 60 ° C (Waca kurva derating)
KARYA KERENGAN 20 ~ 90% RH ora kondensasi
TEMP STORAGE., HUMIDITY -20 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
TEMP COEFFICIENT ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C)
Geter 10 ~ 500Hz, 3G 10min ./1motor, 60min. saben sadawane sumbu X, Y, Z
KESELAMATAN STANDAR SAFETI U60950-1 disetujoni
Tahan VOLTAGE Cathetan 6 I / PO / P: 3.0KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG: 0.5KVAC
Tahanan ISOLASI I / PO / P, I / P-FG, O / P-FG: 100M Ohm / 500VDC / 25 ° C / 70% RH
LAIN-LAIN MTBF 235K jam min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
DIMENSI 215 * 115 * 50mm (L * W * H)
PAKET 0,9Kg; 20 pcs / 20Kg / 0.79CUFT
CATHETAN 1. Kabeh paramèter sing ora kasebut khusus diukur ing input 230VAC, mbukak peringkat lan suhu sekitar 25 ° C.
2. Ripple & swara diukur ing bandwidth 20MHz kanthi nggunakake kabel kawat twisted 12 "sing diakhiri karo kapasitor paralel 0.1uf & 47uf.
3. Toleransi: kalebu nyiyapake toleransi, regulasi garis lan peraturan beban.

 

Seri model sing gegandhengan:

ASDHAJ

Aplikasi:

Digunakake kanthi akeh ing: Proyektor gedhe, Papan reklame, Lampu LED, medis, industri, kontrol proses, peralatan tes lan pangukuran, Mesin langkah, mesin Ukiran, Layar tampilan, Printer 3D, sistem kamera CCTV, Laptop, Audio, Telekomunikasi, STB, robot cerdas , Kontrol industri, lsp.

Proses Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
1200W 2
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita