Power supply switching 0-12V 33A 400W 400 CC

Katrangan singkat:

Voltase Input Switching Adjustable Full Huyssen Power saka 90-264VAC, 50-60Hz, kanthi sawetara model nawakake kelas industri 277VAC kelas opsional, kisaran daya output antara 100W nganti 2.000W. Voltase Output ditawakake antara 0-3V nganti 0-600VDC utawa luwih dhuwur. 

 

Saliyane macem-macem produk standar, uga nyedhiyakake layanan penyediaan tenaga khusus, hubungi langsung!


Detail Produk

Tag Produk

Video

Fitur:

Gunakake papan sirkuit serat kaca lengkap sing ora ana geni, tahan lembab, insulasi;

Proteksi SMD: proteksi sirkuit cendhak, proteksi suhu, proteksi voltase, proteksi kakehan, liwat proteksi saiki;

Beban kebakaran suhu tinggi sing kebak, tes pembakaran 100%;

Nggunakake mesin plug-in otomatis, papan listrik apik lan apik, bisa nyuda fenomena komponen sing ilang lan solder virtual.

Switching Power Supply (2)

Spesifikasi:

MODEL

HSJ-400-12

OUTPUT DC VOLTAGE 0-12V
SAJI WIWIT 33.3A
GOLONGAN SAIKI 0 ~ 33.3A
DAYA RATED 400W
RIPPLE & NOISE (maks.) Cathetan.2 120mVp-p
VOLTAGE ADJ. RANGE 100%
TOLERANSI VOLTAGE Cathetan.3 ± 3,0%
REGULASI LINE     ± 0,5%
Angger-angger mbukak     ± 2,0%
SETUP, Munggah WAKTU     2500ms, 50ms / 230VAC
HOLD UP TIME (Jenis.) 20ms / 230VAC
INPUT GOLONGAN GOLEK       90 ~ 132VAC / 176 ~ 264VDC
RANGE FREKUENSI 47 ~ 63Hz
EFISIENSI (Jinis.) 83%
AC SAIKI (Jenis.) 1.2A / 230VAC 0.6A / 230VAC
INRUSH CURRENT (Jinis.) 50A / 230VAC
Saiki Bocor   <2mA / 240VAC
NGlindhungi OVER LOAD 105 ~ 140% daya output dirating
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Liwat VOLTAGE 115% -135%
Jinis proteksi: mode Hiccup, pulih kanthi otomatis sawise kondhisi kesalahan dicopot
Liwat SUHU Mateni voltase O / P, pulih kanthi otomatis sawise suhu mudhun
Lingkungan TEMP KERJA. -20 ~ + 60 ° C (Waca kurva derating)
KARYA KERENGAN 20 ~ 90% RH ora kondensasi
TEMP STORAGE., HUMIDITY -20 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
TEMP COEFFICIENT ± 0,03% / ° C (0 ~ 50 ° C)
Geter 10 ~ 500Hz, 3G 10min ./1motor, 60min. saben sadawane sumbu X, Y, Z
KESELAMATAN STANDAR SAFETI U60950-1 disetujoni
Tahan VOLTAGE Cathetan 6 I / PO / P: 3.0KVAC I / P-FG: 2KVAC O / P-FG: 0.5KVAC
Tahanan ISOLASI I / PO / P, I / P-FG, O / P-FG: 100M Ohm / 500VDC / 25 ° C / 70% RH
LAIN-LAIN MTBF 235K jam min. MIL-HDBK-217F (25 ° C)
DIMENSI 215 * 115 * 50mm (L * W * H)
PAKET 0,9Kg; 20 pcs / 19Kg
CATHETAN 1. Kabeh paramèter sing ora kasebut khusus diukur ing input 230VAC, mbukak peringkat lan suhu sekitar 25 ° C.
2. Ripple & swara diukur ing bandwidth 20MHz kanthi nggunakake kabel kawat twisted 12 "sing diakhiri karo kapasitor paralel 0.1uf & 47uf.
3. Toleransi: kalebu nyiyapake toleransi, regulasi garis lan peraturan beban.

Proses Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
1200W 2
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi kanggo sumber listrik

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita