0 / 1-10v driver dimmable 32 ~ 40V 120W Waterproof LED Switching Power Supply

Katrangan singkat:

Suplai listrik / driver LED tahan banyu Huyssen saiki, kompatibel karo macem-macem lampu, lampu komersial lan lapangan industri.
Dheweke duwe kinerja anti banyu sing kuat lan umur layanan sing luwih dawa. Kita nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo ndhukung OEM / ODM lan uji coba sampel.
Seri CC iki mulai saka 30 Watt nganti 600 Watt, hubungi kita kanggo info luwih lengkap!


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

• Voltase input: 100-277VAC

• 3 utawa 5 taun garansi

• Konsumsi daya siyaga 0,5W sawise dipateni (gumantung karo model)

• Proteksi voltase input (opsional)

• Aplikasi: Lampu strip LED, lampu tahan bledosan, lampu lanskap, lampu teluk tinggi, lampu jalan, lampu banjir, lsp.

• Patuhi standar IEC60929 / IEC62386

• Kanthi fungsi PFC aktif, nilai PF dhuwur> 0,98

• Efisiensi konversi daya nganti 91%, disipasi panas pendinginan udara alami;

• PWM digital redup, ora ngganti indeks rendering warna LED.

• Proteksi overload cerdas, bisa digunakake kanthi podo karo.

36v150w2

MODEL

FS120NA-CC-3300

FS120NA-CC-3000

OUTPUT DC VOLTAGE 30 ~ 36V 32 ~ 40V
  SAJI WIWIT 3300mA 3000mA
  GOLONGAN SAIKI 0 ~ 3.3A 0 ~ 3A
  DAYA RATED 120W 120W
  RIPPLE & NOISE (maks) <1% <1%
  Distorsi harmoni total (THD) <10% (beban lengkap) <10% (beban lengkap)
  SETUP RISE WAKTU 80ms / 110V, 220VAC
  HOLD UP TIME (Jenis.) 60ms / 110V, 220VAC
INPUT GOLONGAN GOLEK 100 ~ 265VAC
  RANGE FREKUENSI 50 ~ 60Hz
  FAKTOR DAYA (Jenis.)  > 0,98
  EFISIENSI (Jinis.) > 91%
  AC SAIKI (Jenis.) 0,92A / 110VAC, 0,86A / 220VAC
  INRUSH CURRENT (Jinis.) COLD Start 50A / 110VAC, 220VAC
NGlindhungi Sirkuit cendhak Jinis proteksi: pulih kanthi otomatis sawise kahanan ilang
  Kakehan dilindhungi kakehan @ 145-160% ing ndhuwur peringkat pucuk
  Swara suhu Jinis proteksi: Mateni voltase o / p, urip maneh supaya dicopot
Lingkungan TEMP KERJA. -20 ~ + 60 ℃ (Waca kurva turunan beban output)
  KARYA KERENGAN 20 ~ 99% RH non-kondensasi (Waterproof IP67)
  TEMP STORAGE., HUMIDITY -40 ~ + 80 ℃, 10 ~ 99% RH
SAFETY & EMC STANDAR SAFETI Tandha CE (LVD) 
  Tahan VOLTAGE I / PO / P: 2KVAC IP-GND: 1.5KVAC
  Standar Tes EMC EN55015: 2006; EN61547: 1995 + 2000; EN61000-3-2: 2006
    EN61000-3-3: 1995 + A2: 2005; EN61346-1: 2001; EN61347-2-13: 2006
LAIN UKURAN 240 * 70 * 40mm
  Bobot 980g

 

Aplikasi:

Aplikasi kanggo: Lampu bukti ledakan, lampu trowongan, lampu teluk tinggi, lampu proyektor, lampu pariwara, lampu neon, lampu panggung, tampilan LED, lampu jalan LED, lampu menara, lampu bawah, lampu langit-langit, lampu panel, lampu banjir, tembok lampu mesin cuci, lampu stadion lan lampu inddor & outdoor liyane, peralatan liyane.

Proses Produksi

IP67 waterproof power supply1
IP67 waterproof power supply2
IP67 waterproof power supply3
IP67 waterproof power supply6
IP67 waterproof power supply5
IP67 waterproof power supply4

Aplikasi kanggo sumber listrik

application1
application2
application3
application4
application5
application6
application6
application7

Pengepakan & Pengiriman

by plane
by ship
by truck
防水
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita